30 vaks minilocker

€ 545,00 excl. BTW
€ 659,45 incl. BTW
Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal vakken: 30
Totaal
Specificaties
Gewicht in kg 95.000000
Hoogte 180 cm
Breedte 46 cm
Diepte 50 cm
Materiaal Metaal
Aantal deuren 30
Kleur ombouw Lichtgrijs RAL 7035
Omschrijving

30 deurs mini locker

Deze smalle lockerkast is voorzien van 30 mini lockers. Onze mini lockers zijn ontworpen om kleine persoonlijke eigendommen zoals een portemonnee in op te kunnen bergen. De mini lockers zijn ook geschikt als telefoon kluisjes. De 30 deurs mini locker neemt weinig ruimte in beslag en biedt toch ruimte voor een heleboel kleine persoonlijke eigendommen. De kleine locker is ideaal in ruimtes zoals, de sportschool, kantine, kleedruimte, recepties en bijvoorbeeld bij een escaperoom.

Kenmerken 30 deurs mini locker

Deze 30 deurs mini locker bestaat uit 30 kleine lockers. De smalle lockerkast heeft een volledig gelaste stalen constructie en is afgewerkt met een krasvaste poedercoating en daarom krasbestendig. De deuren van deze kleine lockerkast zijn voorzien van een RVS veerscharnier en kunnen 110 graden worden geopend. Onze mini lockerkasten zijn voorzien van stootdoppen wat zorgt voor een gedempte sluiting. Door de vlakke bodem van de 30 deurs mini lockers is deze eenvoudig te reinigen. 

  • De deuren zijn naar rechts draaiend
  • De achterzijde van de kast is standaard voorzien van perforatie waardoor een prima ventilatie gewaarborgd is.
  • Standaard zijn de mini lockerkasten voorzien van een 60 mm hoge plint. Deze is 10 mm terugliggend.
  • De 30 deurs mini lockerkast is standaard voorzien van koppelgaten.

Slot lockerkast

Deze 30 deurs mini lockerkast is standaard uitgevoerd met unieke cilindersloten met elk twee sleutels. Daarnaast kunt u kiezen voor een valvergrendeling.

Afmetingen

  • Hoogte: 180 cm
  • Breedte: 46 cm
  • Diepte 50 cm

De 30 deurs mini lockerkast is beperkt op voorraad. Neem contact op voor meer informatie over de actuele voorraad. Ben je op zoek naar een mini lockerkast met minder deurtjes? Bekijk dan eens onze 20 deurs mini locker.