Betaalmethodes


Om het winkelen op internet zo eenvoudig mogelijk te maken hanteren wij verschillende betaalmethoden, zodat iedereen zonder problemen zijn bestelling kan plaatsen.

Betaling per iDeal

Op onze nieuwe webshop kunt u ook veilig en snel betalen via het populaire en veilige iDeal systeem. Bij ontvangst van goedkeuring van uw betaling wordt uw order klaargezet voor verzending. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de verdere voortgang van uw bestelling. Betalen per iDeal is de snelste manier van betaling om snel over uw bestelling te beschikken.

Vooruitbetaling per bank:

U kunt uw bestelling eenvoudig betalen via een overschijving of het telebankierpakket van uw bank. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct van ons een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer en onze bankgegevens.

Onze bankgegevens:
Locker.nl
ABN Amro Rek.nr: 62.02.28.938
IBAN: NL27ABNA0620228938
BIC: ABNANL2A

Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij uw betaling.
Houdt rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.
Wij verzenden uw bestelling zodra uw betaling bij ons binnen is.

Onder rembours:

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Bij rembourszendingen wordt telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een afleverafspraak. U dient het bedrag contant te voldoen aan de chauffeur.

De kosten voor een levering onder rembours bedragen € 15 ex btw.