Blog

Verschillende formaten lockers Verschillende formaten lockers

12 augustus 2022

Niet alleen op middelbare scholen of bij zwembaden zie je lockers waar je tijdelijk je spullen veilig in kunt opbergen. Lockerkasten worden voor steeds meer doeleinden gebruikt. Maar waarvoor dan én welk afmeting past er bij jouw ruimte?

Lees meer
Lockerkast opknappen en schoonmaken Lockerkast opknappen en schoonmaken

22 april 2022

Lockers hebben vaak een hoog verloop aan mensen die gebruik maken van de lockerkast. Deze lockerkasten komen vaak als tweedehands lockers op de markt. Met een schoonmaakbeurt en een likje verf zijn deze kasten vaak weer zo goed als nieuw.

Lees meer
Welk slot voor mijn lockerkast? Welk slot voor mijn lockerkast?

9 februari 2022

Er zijn talloze mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van een slot voor uw locker, dus we kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In deze blog lichten we de verschillende typen sloten toe en wat de verschillen zijn tussen onze sloten.

Lees meer
Sleutelprobleem? Onze oplossing! Sleutelprobleem? Onze oplossing!

11 oktober 2021

Een goed doordacht technologieplatform dat zichzelf beheert voor optimale gebruikersvriendelijkheid voor zowel beheerders als gebruikers. Tel daarbij de flexibiliteit van de software en klant-specifieke functionaliteiten op en u heeft een systeem dat ruimte en tijd bespaart, en altijd klaar is voor de toekomst.

Lees meer