Sleutelprobleem? Onze oplossing!

Sleutelprobleem? Onze oplossing!

Sleutelprobleem? Onze oplossing!

Altijd klaar voor de toekomst

Het #1 lockersysteem van onze partner Vecos is gebouwd op jarenlange ontwikkeling en ervaring. Het resultaat? Een goed doordacht technologieplatform dat zichzelf beheert voor optimale gebruikersvriendelijkheid voor zowel beheerders als gebruikers. Tel daarbij de flexibiliteit van de software en klant-specifieke functionaliteiten op en u heeft een systeem dat ruimte en tijd bespaart, en altijd klaar is voor de toekomst.

Slimme opbergruimte met slimme inzichten

Real-time inzicht in het lockergebruik en gedetailleerde gebruikersdata worden geleverd via ons technologieplatform, in de cloud of on-premises. Transparant, gebruikersvriendelijk en AVG-proof. Uitgebreide overzichten van gebruikersgegevens bijhouden en sleutels beheren behoren tot het verleden.

Spreek de nieuwe generatie medewerkers aan

De zelfservice lockerbediening met smartphones, pincodes of (RFID-)kaarten is gebruikersvriendelijk. Lockers openen, wisselen of vrijgeven: het wordt allemaal automatisch gedaan. Het systeem kan de gebruiker hierbij direct informeren via een push-notificatie. Tevreden gebruikers zijn tevreden managers.

Beheer dynamiek en adopteer de nieuwe manier van werken

De technologie is afgestemd op uw organisatie en maakt de gewenste manier van werken mogelijk. Het past zich steeds aan het actuele niveau van dynamiek binnen uw organisatie aan. Bovendien heeft u met geoptimaliseerde locker toewijzing minder lockers nodig zodat u dure werkruimte bespaart.

Het veiligste systeem op de markt

Zowel bezittingen als gebruikersdata zijn veilig. Het systeem heeft ingebouwde veiligheidsmaatregelen tegen braak, stroomstoringen en privacy-diefstal, en een AVG-proof softwareplatform. Dat maakt ons slimme locker-systeem een stressvrije factor in uw beheertaken.

Integraties met third-party-software

Het #1 lockersysteem is configureerbaar voor elke omgeving. De software is door middel van API’s compatibel met third-party-integraties. Het is een softwareplatform dat uw gebouw nog slimmer maakt.