Elektronisch cijferslot

€ 45,00
€ 45,00
excl. BTW
€ 54,45 incl. BTW
Levertijd: 3-5 werkdagen

Stel samen en bestel:

Specificaties
Gewicht in kg 0.100000
Omschrijving

Elektronisch cijferslot 1904

Het PIN-CODE slot 1904 is een batterijgevoed, netonafhankelijk (stand-alone) hefboomslot voor het vergrendelen van alle soorten kasten en kostbaarheden.

Met de standaardbevestiging die is ontworpen voor deurperforaties van 16x19 mm, is deze ook ideaal voor montage achteraf.

Verdere montagemogelijkheden, bijvoorbeeld in houten deuren, ronden de toepasbaarheid af. De elektronica biedt talrijke instelbare functies en bedrijfsmodi voor privé en openbaar gebruik, vrij te kiezen master- en gebruikerscodes, bezet-display en AUTO-OPEN TIMER in openbare modus, batterijwaarschuwing en nog veel meer. Bediening en programmering worden ondersteund door optische en akoestische signalen.

Bij de ontwikkeling hebben we ons vooral gericht op efficiëntie en onderhoudsgemak. Een fijn gecoördineerd systeem van mechanica, elektronica en software, dat, afhankelijk van de bedrijfsmodus, meer dan 100.000 vergrendelingscycli mogelijk maakt met een enkele, in de handel verkrijgbare 1,5 V AA-alkalinebatterij, is een resultaat dat niet alleen de onderhoudskosten extreem laag houdt, maar ook beschermt ook het milieu.

Ondanks het brede scala aan functies en de zeer lange batterijduur hebben we in 1904 een extra mechanische slotcilinder voorzien van een servicesleutel, die naast de ultieme noodopeningsfunctie van bijzonder belang is.

Als de tijd daar is en de batterij moet worden vervangen, kan de beheerder zich verheugen op het volgende hoogtepunt: het bedieningspaneel en de batterij kunnen snel en discreet van voren worden verwijderd met behulp van de servicesleutel zonder de kastdeur te openen. Geen extra gereedschap en geen los- of losschroeven van het slot nodig. Het vervangen van de batterij is een kwestie van seconden. Alle codes en instellingen blijven uiteraard behouden.

Het koppelingssysteem, waarop patent is aangevraagd, biedt nog andere voordelen. Het programmeren of herprogrammeren hoeft niet per se op de kast te gebeuren, maar kan eenvoudig op een aparte locatie. Zeker bij lage lockers is dit een enorm voordeel, waarbij de sloten vaak op kniehoogte zitten. Bij het vervoeren van de kast kan het verwijderen van de bedieningspanelen cruciale millimeters besparen om ruimte te creëren voor een extra rij kasten op de laadruimte.

Het PIN-CODE slot 1904 markeert het begin van een reeks elektronische sluitsystemen die we binnen afzienbare tijd op de markt zullen brengen.

 

LET OP: De sluitlip die geel gearceerd is (foto 2) wordt standaard meegeleverd, overige sluitlippen gaan op bestelling.

 

Beste hier uw moedersleutel mee om het slot te kunnen resetten!