Garderobekasten

Garderobekasten voor professioneel gebruik

Bent u op zoek naar een ideale opbergkast voor kantoor? Wellicht een set garderobekasten voor school of uw sportvereniging? Met de professionele garderobekasten van Locker.nl kunnen al uw medewerkers of klanten kleding en waardevolle spullen netjes opbergen. Naast onze stalen garderobekasten bieden wij een mooie serie kasten van hout. Iedere kast is te voorzien van een cilinderslot of een valgrendelslot en wordt binnen 30 werkdagen geleverd.

Producten 1-21 van 54

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Voorraadproduct*
 2. Voorraadproduct*
 3. Voorraadproduct*
 4. Voorraadproduct*
 5. Voorraadproduct*
 6. Voorraadproduct*
 7. Voorraadproduct*
 8. Voorraadproduct*
 9. Voorraadproduct
 10. Voorraadproduct
 11. Voorraadproduct
 12. Voorraadproduct
 13. Voorraadproduct
 14. Voorraadproduct
 15. Voorraadproduct
 16. Voorraadproduct
 17. Voorraadproduct
 18. Voorraadproduct
 19. Voorraadproduct
Pagina

Garderobekasten zwart, wit, blauw, noem maar op

Voor de een is een garderobekast puur functioneel, voor de ander een design statement. De garderobekasten moeten in ieder geval aan al uw eisen voldoen qua grootte en design. Daarom heeft u bij Locker.nl een ruime kleurkeuze en afmetingen. Garderobekasten in het zwart, wit of blauw, aan u de keuze. Ook qua opbouw bieden wij diversiteit. Wenst u een kast met een hang-leg gedeelte of een model met extra veel opbergruimte? Wellicht bent u in de gelegenheid om langs te komen in onze showroom om de diverse modellen te bezichtigen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

Speciale modellen garderobekasten, nieuw en tweedehands

Naast de reguliere modellen bieden wij een robuuste serie stalen garderobekasten of lockers. Onze brandweerlocker is een extra brede garderobekast en geschikt om zware kledingstukken op te bergen. De handige indeling van de diverse vakken maakt het de gebruiker eenvoudig om schone en vieze kleding separaat op te bergen. De brandweer garderobekasten van staal zijn voorzien van een stevige deur met postsleuf. Ook onze politielockers zijn uitermate sterk. De aparte afsluitbare unit voor munitie of wapens maakt de opbergkast zeer geschikt voor beveiligingsbedrijven. 

Bent u op zoek naar goedkope garderobekasten?

Houdt dan ons wisselende aanbod van tweedehands lockers in de gaten. Hier bieden wij goedkope garderobekasten aan. Het aanbod varieert van nieuwe opbergkasten met enkele krasjes tot aan gebruikte lockers met her-en-der een deukje. Onze collectie wisselt met enige regelmaat, dus houd het in de gaten! Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee en hebben veel ervaring op het gebied van inrichting.