PREMIUM garderobekasten

Filteren

Premium garderobekasten

Bij onze premium garderobekasten draait het om de nette afwerking. De metalen garderobekast is volledig gelast en de hoeken zijn mooi en netjes afgewerkt. Doordat onze premium metalen garderobekasten zijn gespoten in een structuurlak zijn ze ideaal voor plaatsen waar ze wat meer te verduren hebben, zoals kleedkamers, garages, magazijnen en nabij productieprocessen. De premium garderobekasten van Locker.nl zijn uit voorraad leverbaar met een grijze romp en grijze, blauwe of rode deuren. 

Producten 1-21 van 24

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Voorraadproduct
 2. Voorraadproduct
 3. Voorraadproduct
 4. Voorraadproduct
 5. Voorraadproduct
 6. Voorraadproduct
 7. Voorraadproduct
 8. Voorraadproduct
 9. Voorraadproduct
 10. Voorraadproduct
 11. Voorraadproduct
 12. Voorraadproduct
 13. Voorraadproduct
 14. Voorraadproduct
 15. Voorraadproduct
 16. Voorraadproduct
 17. Voorraadproduct
 18. Voorraadproduct
 19. Voorraadproduct
 20. Voorraadproduct
 21. Voorraadproduct
Pagina

Afwerking premium garderobekasten

Onze metalen premium garderobekasten zijn afgewerkt met een krasvaste poedercoating, waardoor ze ideaal zijn om neer te zetten op plekken waar de garderobekasten iets meer te verduren hebben. Heeft u liever een glanzende laklaag, kies dan voor onze Multicolor garderobekasten.

De deuren van onze premium garderobekasten zijn voorzien van stootdoppen, wat zorgt voor een gedempte sluiting. Ook hebben de deuren een RVS veerscharnier en kunnen de deuren 110 graden worden geopend. De ijzeren garderobekasten worden standaard geleverd met unieke cilindersloten met elk 2 sleutels. U kunt als extra optie kiezen voor valvergrendeling.