Metalen garderobekasten

Filteren

Metalen garderobekasten

Bent u op zoek naar metalen garderobekasten? Een metalen garderobekast is uitermate geschikt voor het interieur van sportscholen of als ziekenhuiskast. Door de rustige uitstraling en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende lockerkast van metaal te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen van metalen lockerkasten. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Producten 1-21 van 31

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Voorraadproduct
 2. Voorraadproduct
 3. Voorraadproduct
 4. Voorraadproduct
 5. Voorraadproduct
 6. Voorraadproduct
 7. Voorraadproduct
 8. Voorraadproduct
 9. Voorraadproduct
 10. Voorraadproduct
 11. Voorraadproduct
 12. Voorraadproduct
 13. Voorraadproduct
 14. Voorraadproduct
 15. Voorraadproduct
 16. Voorraadproduct
 17. Voorraadproduct
 18. Voorraadproduct
 19. Voorraadproduct
 20. Voorraadproduct
Pagina

Metalen lockerkasten kopen?

Bent u op zoek naar lockerkasten van metaal? Als mooie, veilige opbergruimte voor jassen en andere persoonlijke spullen op uw kantoor of voor in de kleedruimtes van uw sportschool? Of koop metalen garderobekasten voor in een openbare ruimte, zoals musea of ziekenhuizen. De stalen garderobekasten hebben één of twee deuren boven elkaar en kunnen bestaan uit 1 tot 4 kolommen naast elkaar. Iedere metalen lockerkast heeft bovenin een kledingroede met haakjes voor het ophangen van kleding. De hoge vakken hebben daarnaast ook nog een legplank bovenin voor extra opbergruimte. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing.

Metalen lockerkast in verschillende modellen

Stel gemakkelijk zelf uw metalen lockerkast samen. Maak een keuze uit verschillende formaten, kleuren deuren, aantal vakken en diverse sloten. De metalen lockerkasten passen mooi in ieder interieur. Voeg aan uw metalen lockerkast eventueel extra opties toe, zoals nummerplaatjes.

Bent u op zoek naar een metalen lockerkast met meerdere kleinere vakken? Bekijk dan ook eens ons assortiment met metalen lockers.

Maatwerk garderobekasten voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Afwijkende kleuren, een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de metalen lockerkasten? Of heeft u advies nodig voor de inrichting en plaatsing van uw ziekenhuiskasten? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.

 

Metalen lockerkast Z  Lockerkast Z