Laptopkasten

Laptopkasten en tabletkar

Een laptopkast biedt de ideale opbergplek voor laptops en tablets. Of u nu op zoek bent naar laptopkasten op kantoor of juist een opbergkast voor tablets in het onderwijs; onze collectie is ruim. Alle laptopkasten en tabletkarren zijn ijzersterk en bieden een veilig onderkomen. 

Er zijn vaste kasten, die niet verrijdbaar zijn, en laptopkarren voorzien van wielen, zodat deze eenvoudig verplaatst kunnen worden. De meeste kasten zijn voorzien van een oplaadsysteem, compleet met stopcontacten en een sequencer box die overbelasting voorkomt. Een laptopkast of tabletkar biedt ruimte aan diverse laptops en tablets, variërend van 10 tot 32 stuks. De ijzersterke tablet- en laptopkasten zijn kras vast en voorzien van goed afsluitbare deuren. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren, zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de veiligheidsnorm.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Mét stopcontacten

Verrijdbare laptopkast

Onze verrijdbare laptopkasten, ook wel laptopkar of laptop trolleys, zijn ontworpen om de tablets en laptops veilig en snel te vervoeren. Er zijn diverse soorten kasten. Zo biedt onze laptopkast 3.10 maar liefst plek voor 30 laptops of andere mobiele apparaten. Deze kunnen veilig worden opgeborgen en opgeladen. Ieder vakje is voorzien van stroomvoorziening. De laptopkast op wielen wordt afgesloten met een munt-, code, - of hangslot.

 

Tabletkast op wielen

Ideaal voor het gebruik in het onderwijs: een kast voor tablets op wielen. Zo biedt onze tablet locker trolley bijvoorbeeld plek aan 32 tablets. De slimme lader zorgt ervoor dat alle tablets netjes en veilig worden opgeladen, ongeacht het merk. De robuuste rubberen wielen maken de tabletkar gemakkelijk verplaatsbaar, zonder herrie. 

 

Tablets en laptops opbergen

De meeste kasten voor laptops bieden ook ruimte voor het opbergen van tablets en vice versa. Voor de specifieke eisen kunt u op de gewenste afbeelding klikken. Mocht u vragen hebben over de beste oplossing voor uw situatie, neem dan contact op. Wij informeren u graag over de kenmerken per laptopkar of tabletkast. Alle laptopkasten en tabletkasten zijn voorzien van minimaal 2 jaar garantie en uw bestelling wordt vanaf € 500 gratis geleverd.