Lockerkast rood

Filteren

Lockerkast rood

Bent u op zoek naar een rode lockerkast of garderobekast? Dan bent u bij Locker.nl aan het juiste adres. U vindt hier diverse formaten lockerkasten, leverbaar in het rood. Een lockerkast is uitermate geschikt voor kantoorruimtes, sportscholen of openbare ruimtes. Door de verschillende materialen en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende rode locker te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. TWEEDEKANS ZGAN

Rode lockers kopen?

Bent u op zoek naar rode lockerkasten? Als mooie, veilige opbergruimte voor op uw kantoor of voor kleedruimtes in uw sportschool? Of koop rode lockers voor in een openbare ruimte, zoals een museum of ziekenhuis. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Rode lockerkast in verschillende modellen

Maak een keuze uit verschillende formaten, materialen, aantal vakken en diverse sloten. Voeg aan uw rode locker eventueel extra opties toe, zoals een lockerslot of nummerplaatjes

Bekijk ook andere kleuren lockerkasten:

Maatwerk lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de rode lockers? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.