Houten lockers

Een houten locker is uitermate geschikt voor kantoorruimtes, sportscholen of openbare ruimtes. Door de rustige uitstraling en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende locker van hout te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen van houten lockers. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Producten 1-21 van 24

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Houten lockers kopen?

Bent u op zoek naar lockers van hout? Als mooie, veilige opbergruimte voor op uw kantoor of voor kleedruimtes in uw sportschool? Of koop houten lockers voor in een openbare ruimte, zoals een museum of ziekenhuis. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Houten locker in verschillende modellen

Stel gemakkelijk zelf uw houten locker samen. Maak een keuze uit verschillende formaten,  kleuren deuren, aantal vakken en diverse sloten. De houten lockers passen mooi in ieder interieur. Voeg aan uw houten locker eventueel extra opties toe, zoals nummerplaatjes

Bekijk ook Trespa lockers, deze houten lockers zijn geschikt voor vochtige ruimtes, zoals kleedruimtes in zwembaden.

Maatwerk lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Afwijkende kleuren, een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de houten lockers? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.