Metalen lockers

Metalen Lockers

Een metalen locker is uitermate geschikt voor kantoorruimtes, middelbare scholen of openbare ruimtes. Door de rustige uitstraling en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende locker van metaal te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen van metalen lockers. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

De metalen lockers zijn uit voorraad leverbaar in het wit en wit met blauwe deuren. Op bestelling leverbaar in 256 kleurcombinaties in slechts 4 weken!

Producten 1-21 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. OPRUIMING!
 2. Voorraadproduct*
 3. Anti bacteriële coating
 4. € 1 - € 2
 5. € variabel
 6. TWEEDEKANS ZGAN
 7. AANBIEDING!
 8. Voorraadproduct*
 9. Voorraadproduct*
 10. Voorraadproduct*
 11. Voorraadproduct*
 12. Voorraadproduct*
 13. Voorraadproduct*
 14. Voorraadproduct*
 15. Voorraadproduct*
 16. Voorraadproduct*
 17. Voorraadproduct*
Pagina

Metalen lockers kopen?

Bent u op zoek naar lockers van metaal? Als mooie, veilige opbergruimte voor op uw kantoor, middelbare school of voor kleedruimtes in uw sportschool? Of koop metalen lockers voor in een openbare ruimte, zoals een museum of ziekenhuis. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. Ook is het onderhoud van de metalen locker zeer eenvoudig. Het gebruik van schoon water met eventueel licht schoonmaakmiddel en een zachte doek is al voldoende.

Metalen locker in verschillende modellen

Stel gemakkelijk zelf uw stalen locker samen. Maak een keuze uit verschillende formaten, kleuren deuren, aantal vakken en diverse sloten. De metalen lockers passen mooi in ieder interieur. Voeg aan uw metalen locker eventueel extra opties toe, zoals nummerplaatjes

Naaste metalen lockers hebben wij ook metalen garderobekasten, deze lockerkasten zijn onder andere voorzien van een hanggedeelte. Hier kun je gemakkelijk jassen en andere spullen ophangen. Een ijzeren lockerkast is uitermate geschikt in bijvoorbeeld de sportschool of in ziekenhuizen. Door de platte bodem en de krasvaste coating zijn de ijzeren lockerkasten gemakkelijk schoon te houden. Bekijk het diverse aanbod van metalen garderobekasten bij locker.nl. 

Maatwerk metalen lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Afwijkende kleuren, een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de metalen lockers? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen. 

 

metalen lockers project  metalen lockers