Premium lockerkast 4 vaks

€ 215,00 excl. BTW
€ 260,15 incl. BTW
Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal vakken: 4
Cilinderslot
Valgrendelslot
Geen standaard slot
Vlak (standaard)
Geperforeerd
Totaal
Specificaties
Gewicht in kg 24.000000
Hoogte 180 cm
Breedte 30 cm
Diepte 50 cm
Materiaal Metaal
Aantal deuren 4
Kleur ombouw Lichtgrijs RAL 7035
Omschrijving

Premium lockerkast 4 deurs

De 4 deurs premium lockerkast past in vrijwel elke omgeving door de diversiteit aan kleurstellingen en uitvoeringen. De lockerkast is zeer breed inzetbaar. Naast dat deze lockerkast met 4 deuren in elk interieur past is deze ook geschikt voor alle typen sloten zonder bekabeling. De deuren van de locker zijn voorzien van verticale versteviging. Bij deze lockerkast hebt u de mogelijkheid om extra opties toe te voegen, zoals nummerplaatje, onderzetbank, pootjes en diverse sloten. 

Deze 4 deurs locker wordt standaard uitgevoerd in 180 cm, maar u kunt ook kiezen voor een halfhoog model. Dit model locker is gebaseerd op een vakmaat van vijf deuren boven elkaar. Deze lockerkast past goed bij scholen en kantooromgevingen. U maakt gemakkelijk een lage afscheiding in uw kantoor met de halfhoge lockerkast. 

Kenmerken premium lockerkast 4 deurs

De premium lockerkast bestaat uit een volledig gelaste stalen constructie die is afgewerkt met een krasvaste poedercoating. U kunt bij deze lockerkast kiezen voor 2 typen deur uitvoeringen, de deuren zijn naar rechts draaiend, zijn 110 graden draaiend met een rvs veerscharnier en voorzien van een omega profiel voor extra stabiliteit en stootdoppen. De 4 deurs locker is eenvoudig te reinigen dankzij de vlakke bodem en heeft een goede ventilatie doordat de kast standaard is voorzien van perforatie. De locker wordt geleverd met koppelgaten. 

Slot 4 deurs lockerkast

Deze lockerkast wordt standaard geleverd met unieke cilindersloten met elk twee unieke sleutels. Hierbij kunt u ook kiezen voor valvergrendeling. Omdat deze lockerkast geheel naar wens samengesteld kan worden hebt u keuze uit diverse andere sloten. U kunt kiezen uit:

  • Ojmar cijferslot
  • C4 cijferslot
  • Cijferslot vaste gebruikers
  • Cijferslot wisselende gebruikers
  • Cijferslot EL2800
  • Muntslot

Afmetingen

  • Hoogte: 180 cm
  • Breedte: 30 cm
  • Diepte: 50 cm

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op vraag een offerte aan.