Premium lockerkast 3 vaks

€ 195,00 excl. BTW
€ 235,95 incl. BTW
Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal vakken: 3
Cilinderslot
Valgrendelslot
Geen standaard slot
Vlak (standaard)
Geperforeerd
Totaal
Specificaties
Gewicht in kg 28.000000
Hoogte 180 cm
Breedte 30 cm
Diepte 50 cm
Materiaal Metaal
Aantal deuren 3
Kleur ombouw Lichtgrijs RAL 7035
Omschrijving

Premium lockerkast 3 deurs

Onze premium lockerkast is een basis locker die in vrijwel elke situatie en omgeving past. U stelt deze 3 deurs lockerkast geheel naar uw smaak samen door de verscheidenheid aan uitvoering en kleurstelling. De lockerkasten uit onze premium serie zijn geschikt voor alle typen sloten zonder bekabeling. 

Naast de lockerkasten met een standaard hoogte van 180 cm zijn er ook half hoge modellen leverbaar. Deze is gebaseerd op een vakmaat van vijf deuren boven elkaar. Deze premium lockerkasten zijn geschikt in omgevingen, zoals scholen en kantoren. Ook zijn ze ideaal om een lage afscheiding op uw kantoor te creëren. 

Kenmerken 3 deurs premium lockerkast

De 3 deur Premium lockerkasten hebben een volledig gelaste stalen constructie en zijn afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Hierdoor is uw locker krasbestendig. Onze premium lockerkasten zijn standaard leverbaar in twee type deur uitvoeringen, vlak en geperforeerd. De deuren zijn naar rechts draaiend en voorzien van een omegaprofiel voor extra stabiliteit. Daarnaast is de 3 deurs lockerkast gemakkelijk schoon te maken dankzij de vlakke bodem.

  • Standaard is de lockerkast uitgevoerd met unieke cilindersloten met elk 2 sleutels, tevens kunt u kiezen voor een valvergrendeling.
  • De deuren zijn voorzien van een RVS veerscharnier, en kunnen 110 graden worden geopend.
  • De deuren zijn voorzien van stootdoppen wat zorgt voor een gedempte sluiting.
  • De achterzijde van de lockerkast is standaard voorzien van perforatie waardoor een prima ventilatie gewaarborgd is.
  • Standaard zijn de lockerkasten voorzien van koppelgaten. 

Slot 3 deurs lockerkast

Standaard krijgt u deze lockerkast geleverd met unieke cilindersloten met elk twee sleutels of u kiest voor een valvergrendeling. Naast deze twee standaard sloten kunt u ook kiezen voor een niet standaard lockerkast slot. De premium lockerkast kan ook geleverd worden met bijvoorbeeld een padmuntslot of elektronisch slot. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. 

Afmetingen

  • Hoogte: 180 cm
  • Breedte: 30 cm
  • Diepte: 50 cm