Tablet Locker Trolley

Info

Normale prijs: € 1.889,00

Special Price € 1.450,00 (excl. BTW)

Niet uit voorraad leverbaar
25-30 werkdagen

Wat klanten zeggen:

-1

- Klusje Klaren

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte!

Bekijk onze video

Tablet Locker Trolley

Tablet Locker Trolley

De Filex 80210 Tablet locker-trolley is ontworpen om snel, veilig en eenvoudig 32 tablets gelijktijdig te kunnen laden, transporteren en veilig op te bergen.
Door zijn slimme lader kan hij snel en veilig 32 tablets (met een maximale afmeting van 12.2 inch (12*205*295mm)) van elk merk opladen zonder overbelasting.
Het is de perfecte oplossing voor scholen, bibliotheken, vergaderruimtes, etc.. In de Filex 80210 Tablet locker-trolley is tevens een extra ruimte (100*340*520 mm) voor een laptop. Deze extra ruimte heeft uiteraard ook een bijpassende stroomvoorziening om de laptop te kunnen laden.
Ter bescherming van de tablets is de de Filex Tablet locker-trolley uitgerust met vakken die van brandveilig foam gemaakt zijn. Om het gebruik van de trolley te vergemakkelijken zijn alle compartimenten genummerd. Aan de voorkant zit tussen de bovenste en onderste laag tablets een paneel met alle genummerde USB aansluitingen. Dit organiseert de hoeveelheid USB kabels en geeft een duidelijk beeld. Elke USB aansluiting is voorzien van een LED laad indicator. De trolley is aan beide kanten uitgerust met brede stevige handvatten. Ook heeft de trolley 4 stevige krasvrije rubberen wielen met een diameter van 100mm. De wielen werken schokabsorberend en hebben een draagvermogen van maar liefst 150kg per wiel. Uiteraard zijn de wielen voorzien van een veilige rem. De hoeken aan de onderkant van de trolley zijn voorzien van stevige hoekrubbers. De deuren zijn voorzien van een extra veilig tweepunts slot. De bovenkant van de trolley is bedekt met een harde melamine top. De gehele kast van de trolley heeft ventilatie uitsparingen gaten voor een optimale luchtcirculatie. Iedere trolley is uitgerust met een 3 meter lange voedingskabel. Ideaal voor de docent of systeembeheerder.

Specificaties Tablet Locker Trolley:
32 Tablets en 1 laptop gelijktijdig laden en veilig opbergen.
Iedere USB poort is voorzien van een LED indicator ter bevestiging van actief laden.
Dubbele stroomkringonderbreker voor protectie van overbelasting.
Protectie tegen oververhitting.
Ingebouwde laad-stroom begrenzer (tot wel 5 uur) zorgt voor een langere levensduur van de accu's en een maximale energie besparing.

Specificaties

Artikelnummer TT3
Levertijd 25-30 werkdagen
Uit voorraad leverbaar? Nee