Vaste sleutelnummers

€ 3,00
€ 3,00
excl. BTW
€ 3,63 incl. BTW
Levertijd: 5-10 werkdagen

Worden geleverd inclusief nummering

Omschrijving

INFORMATIE COMBICRAFTERS

CombiCrafters: de sleutehanger (of sleutellabel) die je niet kunt scheiden van de sleutel. Door middel van een klein boutje bevestig je de sleutelhanger die vervolgens niet meer los kan. Boutjes worden meegeleverd met de CombiCrafters.

Standaard zijn de volgende kleuren te bestellen: oranje, rood blauw en groen. Andere kleuren zijn mogelijk bij aantallen vanaf 1000 stuks.

Onmogelijk om de sleutellabel van de sleutel te scheiden

Onze CombiCrafters zijn de oplossing voor een vervelend probleem. Gasten, gebruikers of klanten halen het sleutellabeltje met nummer los van de sleutel, iets wat je niet wilt, maar wat soms toch gebeurt. Met de CombiCrafter kun je hier iets tegen toen !! De CombiCrafter is een sluitmechanisme, waarmee je de sleutel permanent vastzet middels een gedraaide staaldraad. Het door jouw gewenste nummer graveren wij op de behuizing van de sluiting. Jouw klant/gast/medewerker kan de sleutel niet meer verwijderen van de CombiCrafter.

De enige manier om de sleutel los te krijgen is om de staaldraad door te knippen en dat geeft een onherstelbare schade, omdat de gevlochten staaldraad ontrafeld. Deze super eenvoudige en betaalbare oplossing is ideaal voor die plekken, waar sleutels en de daarbij behorende nummeringen, absoluut niet van elkaar gescheiden mogen worden. Los van een gravering op de CombiCrafter zelf, kun je ook een plaatje met gravering bevestigen aan het geheel. Een bevestiging direct aan een hotelsleutelhanger is ook mogelijk.

CombiCrafters voorzien van een logo

Wij kunnen de CombiCrafters ook voorzien van een logo of tekst, eventueel samen met een nummering. Op basis van jouw logo en wensen maken wij graag een offerte op maat.