Kantoorkasten

Kantoorkasten

Goede en degelijke kasten op kantoor mogen niet ontbreken. Al worden vele zaken tegenwoordig digitaal geregeld, kantoorkasten zorgen ervoor dat het altijd netjes blijft. Afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte kunnen wij u de juiste kantoorkast bieden. Bent u op zoek naar een kast voor het opbergen van mappen, of wilt u juist een hangsysteem voor archiefdocumenten. Wellicht een combinatie van beide of een kantoorkast die extra breed of diep is? Of alleen garderobekasten voor jassen? Bij Locker.nl kunt u diverse kantoorkasten kopen.

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Voorraadproduct
 2. Voorraadproduct
 3. Voorraadproduct
 4. Voorraadproduct
 5. Voorraadproduct
 6. Voorraadproduct
 7. Voorraadproduct
 8. Voorraadproduct
 9. Voorraadproduct
 10. Voorraadproduct
 11. Voorraadproduct
 12. Voorraadproduct
 13. Voorraadproduct
 14. Voorraadproduct
 15. Voorraadproduct

Kantoorkasten zwart, wit, grijs en aluminium

De meeste kantoorkasten worden geleverd in de kleur zwart, wit, grijs of aluminium en zijn voorzien van een draaideur of roldeur. De deuren van de kantoorkasten zijn afsluitbaar. Bij een bestelling vanaf € 500 worden de kasten gratis bij u thuis of op kantoor bezorgt. Desgewenst kunnen we de kasten ook voor u plaatsen en stellen. Ophalen is eveneens mogelijk. Informeer eens naar de mogelijkheden.

 

Roldeurkast

Onze stalen kantoorkasten voorzien van roldeuren zijn ijzersterk en bovendien ruimtebesparend. De deuren, gemaakt van PVC zijn vlam dovend. De roldeurkasten voor kantoor zijn voorzien van een speciale coating en kras vast. Zo blijft de roldeurkast netjes en kan deze tegen een stootje. Roldeurkasten worden geleverd in diverse breedte, hoogte en diepte maten. De kast bevat verstelbare legborden die belastbaar zijn tot 50 kilogram. Ook het opbergen van hangmappen is geen probleem.

 

Draaideurkast

Bent u voor uw kantoorinrichting op zoek naar een stevige en afsluitbare draaideurkast? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De draaideuren openen tot 180 graden zijn voorzien van dempers, zodat het openen en sluiten niet als hinderlijk wordt ervaren. De draaideurkasten zijn voorzien van legborden die verstelbaar zijn. Zo kunt u zelf de nodigde indeling van de kast bepalen. De legborden zijn tot wel 60 kilogram belastbaar! Ook de draaideurkasten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Verder bieden wij variatie in hoogte, breedte en diepte. Goedkope kantoorkasten, tweedehands en nieuw. Zo nu en dan kunt u binnen ons assortiment ook tweedehands kantoorkasten vinden. Het wisselende assortiment van goedkope kantoorkasten plaatsen wij op onze tweedehands locker pagina. Deze kasten zijn veelal in trek, en snel uitverkocht! Wilt u de kasten eerst even bekijken of heeft u vragen over de juiste inrichting bij u op kantoor? Kom dan eens bij ons langs of neem even contact op. Wij helpen u graag!