Kunststof lockers

Kunststof lockers

Een kunststof locker is uitermate geschikt voor een vochtige ruimte, zoals zwembaden. Daarnaast kunnen ze ook goed buiten geplaatst worden. De lockers zijn licht van gewicht en eenvoudig onderling (ont-)koppelbaar. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en uitermate geschikt voor tijdelijke plaatsing. Hieronder vindt u de verschillende modellen van kunststof lockers. Locker.nl is exclusief dealer van Ultrabox en Extreme kunstof lockers. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ideaal voor strand of zwembad!
  2. Voorraadproduct
  3. Voorraadproduct
  4. Voorraadproduct
  5. Voorraadproduct
  6. Voorraadproduct
  7. Voorraadproduct
  8. LAATSTE STUKS!!
  9. LAATSTE STUKS!!

Kunststof lockers kopen?

Bent u op zoek naar een veilige locker van kunststof? De Extreme kunststof lockers hebben een uniek voordeel ten opzichte van metalen en houten lockers. Ze zijn gemaakt van "High Density Polyethylene" (HDPE), waardoor ze extreem sterk en vandaalbestendig zijn. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel binnen- als buitenomgevingen waar strikte kwaliteitseisen aan verbonden zijn. Denk onder andere aan waterparken, zwembaden, fitnessruimtes, spa's, golfbanen, stadions, voedselfabrieken, ziekenhuizen en luchthavens. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Kunststof locker in verschillende modellen

Stel gemakkelijk zelf uw kunststof locker samen. Maak een keuze uit verschillende formaten,  kleuren deuren, aantal vakken en diverse sloten. Voeg aan uw kunststof locker eventueel extra opties toe, zoals een legplank of een lockerslot

Maatwerk lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Afwijkende kleuren, een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de kunststof lockers? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.

 

kunststof lockers  kunststof lockers project