Lockerkast zwart

Lockerkast zwart

Bent u op zoek naar een zwarte lockerkast of garderobekast? Dan bent u bij Locker.nl aan het juiste adres. U vindt hier diverse formaten lockerkasten, leverbaar in het zwart. Een lockerkast is uitermate geschikt voor kantoorruimtes, sportscholen of openbare ruimtes. Door de rustige uitstraling en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende zwarte locker te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwarte lockers kopen?

Bent u op zoek naar zwarte lockerkasten? Als mooie, veilige opbergruimte voor op uw kantoor of voor kleedruimtes in uw sportschool? Of koop zwarte lockers voor in een openbare ruimte, zoals een museum of ziekenhuis. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Zwarte lockerkast in verschillende modellen

Maak een keuze uit verschillende formaten, materialen, aantal vakken en diverse sloten. De zwarte lockerkasten passen mooi in ieder interieur. Voeg aan uw zwarte locker eventueel extra opties toe, zoals een lockerslot

Bekijk ook andere kleuren lockerkasten:

Maatwerk lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de zwarte lockers? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.