Lockerkast wit

Lockerkast wit

Bent u op zoek naar een witte lockerkast of garderobekast? Dan bent u bij Locker.nl aan het juiste adres. U vindt hier diverse formaten lockerkasten, leverbaar in het wit. Een lockerkast is uitermate geschikt voor kantoorruimtes, sportscholen of openbare ruimtes. Door de rustige uitstraling en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende witte locker te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Voorraadproduct
 2. Voorraadproduct
 3. Voorraadproduct
 4. Voorraadproduct
 5. Voorraadproduct
 6. Voorraadproduct
 7. Voorraadproduct
 8. Voorraadproduct
 9. Voorraadproduct
 10. Voorraadproduct
 11. Voorraadproduct
 12. Voorraadproduct
 13. Voorraadproduct
 14. Voorraadproduct
 15. Voorraadproduct

Witte lockers kopen?

Bent u op zoek naar witte lockerkasten? Als mooie, veilige opbergruimte voor op uw kantoor of voor kleedruimtes in uw sportschool? Of koop witte lockers voor in een openbare ruimte, zoals een museum of ziekenhuis. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Witte lockerkast in verschillende modellen

Maak een keuze uit verschillende formaten,  materialen, aantal vakken en diverse sloten. De witte lockerkasten passen mooi in ieder interieur. Voeg aan uw witte locker eventueel extra opties toe, zoals een lockerslot

Bekijk ook andere kleuren lockerkasten:

Maatwerk lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de witte lockers? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.