Houten garderobekasten

Houten garderobekasten

Bent u op zoek naar houten garderobekasten? Een houten garderobekast is uitermate geschikt voor het interieur van sportscholen of openbare ruimtes. Door de rustige uitstraling en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende lockerkast van hout te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen van houten lockerkasten. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten lockerkasten kopen?

Bent u op zoek naar lockerkasten van hout? Als mooie, veilige opbergruimte voor jassen en andere persoonlijke spullen op uw kantoor of voor in de kleedruimtes van uw sportschool? Of koop houten garderobekasten voor in een openbare ruimte, zoals musea of ziekenhuizen. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Houten lockerkast in verschillende modellen

Stel gemakkelijk zelf uw houten lockerkast samen. Maak een keuze uit verschillende formaten,  kleuren deuren, aantal vakken en diverse sloten. De houten lockerkasten passen mooi in ieder interieur. Voeg aan uw houten lockerkast eventueel extra opties toe, zoals nummerplaatjes of een moedersleutel

Bent u op zoek naar een houten lockerkast met meerdere kleinere vakken? Bekijk dan ook eens ons assortiment met houten lockers.

Maatwerk garderobekasten voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Afwijkende kleuren, een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de houten lockerkasten? Of heeft u advies nodig voor de kleedkamerinrichting? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.