Over Ons

Locker.nl

Showroom van Locker.nl

Locker.nl is een onderdeel van Back2office V.O.F. en gespecialiseerd is in de verkoop van garderobekastenen lockerkasten en alle toebehorende accessoires. Wij zijn een midden-klein bedrijf dat zich richt op online verkoop en levering van de producten op locatie door heel Nederland en Belgie. Ook het meedenken over deinrichting behoort tot de mogelijkheden.

Klanten

Locker.nl levert en installeert alle garderobekasten en lockerkasten die wij u kunnen aanbieden door geheel Nederland en België. De klant is bij ons erg belangrijk en daarom gaat onze service ver. Onze telefonisch bereikbaarheid is groot, tot zelfs laat in de avond en het afhalen van producten kan ook in de avond en in de weekenden. Elke klant zowel particulier als zakelijk is bij ons aan het juiste adres!

Toeleveranciers

Omdat wij elke klant zo snel als mogelijk willen voorzien van de bestelde producten hebben wij speciale afspraken gemaakt met alle toeleveranciers van onze producten. Snelle levering is een van de belangrijkste voorwaarden die wij stellen. Omdat we een grote voorraad hebben en onze leveranciers gemiddeld binnen 24 uur kunnen leveren kunnen wij u snel voorzien van de bestelde producten via onze webshop.

Webshop

Online winkelen is niet meer weg te denken. Omdat u veilig en vertrouwd wilt winkelen hebben wij een beveiligde website, kunt u veilig uw betaling verrichten via Ideal en heeft u een duidelijk overzicht van alle producten, diensten en bedrijfsgegevens.

Specialisatie en advies

Vanwege jarenlange ervaring in zowel verkoop als montage van kantoorinrichtingen kunnen wij u voorzien van alle benodigde informatie. Goed advies is erg belangrijk om de juiste keuze te maken en niet iets te kopen waar u later spijt van krijgt. Door onze ervaring kunnen wij u mogelijkheden tonen die u zullen verrassen. Zo onstaat er voor elke klant een mogelijkheid, voor elk budget.

Wij leveren simpelweg alles voor uw garderobe!

Postadres & bezoekadres

Locker.nl
Halsterseweg 165
4613 AL Bergen op Zoom
Nederland

Openingstijden:

Ma t/m Vr van 9.00 tot 12.00 uur vrije inloop
's-Middags en in het weekend op afspraak (zodat wij de tijd voor u kunnen nemen)

Algemene Verkoop en Informatie

Tel: 0164 - 76 44 22
Tel: 0622 - 40 17 69 (Bij geen gehoor)

Telefonisch bereikbaarheid:

7 dagen per week van 09:00 uur tot 21:00 uur

Mocht u ons niet kunnen bereiken probeer het dan later nog eens.

Wij zijn altijd via e-mail of het reactieformulier te bereiken, en doen ons best u binnen enkele uren te beantwoorden.

.