Schoolkluisjes

Schoolkluisjes

Ook voor opbergsystemen in het onderwijs bent u bij Locker.nl aan het juiste adres! Onze schoolkluisjes worden geleverd in diverse uitvoeringen, kleuren, vak indelingen en afmetingen. De kluisjes voor scholen zijn extreem duurzaam en voorzien van een stevige constructie. Ieder schoolkluisje wordt geleverd met een cilinderslot voorzien van twee sleutels. Desgewenst zijn de schoolkluisjes ook leverbaar met een andere sluiting, zoals een muntslot of een sluiting voorzien van een pincode. De kluizen bieden voldoende ruimte voor het veilig opbergen van boeken en persoonlijke items.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welk schoolkluisje kopen?

Afhankelijk van de het soort onderwijs en de beschikbare ruimte kunt u schoolkluisjes kopen naar wens. Onze INTRO en RESTISTO kluizen zijn erg populair in gebruik op het middelbaar en voorgezet onderwijs evenals op universiteiten. Ons aanbod betreft gloednieuwe schoolkluisjes, natuurlijk voorzien van garantie. Bent u op zoek naar een gebruikte goedkope schoolkluisjes? Kijk dan eens bij ons wisselende aanbod van tweedehands lockers. Voor de lerarenkamer bieden wij diverse garderobekasten evenals moderne laptopkasten

  • INTRO schoolkluisjes, robuust en duurzaam
    Onze INTRO serie biedt lockers van staal, voorzien van een ventilatie opening aan de achterkant. U heeft de keuze uit dubbelwandige of enkelwandige deuren. Ook kunt u de afmetingen van de vakken zelf bepalen. De deuren van de schoolkluisjes zijn leverbaar in diverse kleuren. Zo kunt u schoolkluisjes kopen die passen bij de inrichting van uw onderwijsinstelling. Dit type schoolkluis is geschikt voor alle onderwijssoorten en biedt een laag model voor het basis onderwijs en speciaal onderwijs.

  • RESISTO schoolkluizen, extra bestand tegen een stootje
    Onze RESISTO schoolkluizen zijn extra stevig. Deze kluis is bestand tegen een bewuste stoot of trap. De gebolde, krasbestendige deuren zijn gemaakt van 1.5 mm staal. Deze unieke constructie is erg mooi om te zien en zorgt er tevens voor dat de deuren niet zomaar indeuken bij een bewuste verniel actie. RESTISTO schoolkluizen zijn leverbaar in diverse afmetingen en dieptes.

 

Online goedkope schoolkluisjes bestellen, snel in huis

Locker.nl is het adres voor kwalitatieve doch goedkope schoolkluisjes en accessoires. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt in Nederland en België. Een bestelling vanaf € 750 wordt gratis geleverd, maar ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. Onze schoolkluisjes zijn te bezichtigen in onze showroom te Bergen op Zoom. Daar kunt u maandag t/m vrijdag binnenlopen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Wilt u liever op een ander tijdstip langskomen? Maak dan even een afspraak.