Lockerkast grijs

Lockerkast grijs

Bent u op zoek naar een grijze lockerkast of garderobekast? Dan bent u bij Locker.nl aan het juiste adres. U vindt hier diverse formaten lockerkasten, leverbaar in het grijs. Een lockerkast is uitermate geschikt voor kantoorruimtes, sportscholen of openbare ruimtes. Door de rustige uitstraling en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende grijze locker te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Producten 1-21 van 62

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Grijze lockers kopen?

Bent u op zoek naar grijze lockerkasten? Als mooie, veilige opbergruimte voor op uw kantoor of voor kleedruimtes in uw sportschool? Of koop grijze lockers voor in een openbare ruimte, zoals een museum of ziekenhuis. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Grijze lockerkast in verschillende modellen

Maak een keuze uit verschillende formaten, materialen, aantal vakken en diverse sloten. De grijze lockerkasten passen mooi in ieder interieur. Voeg aan uw grijze locker eventueel extra opties toe, zoals een lockerslot

Bekijk ook andere kleuren lockerkasten:

Maatwerk lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de grijze lockers? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.