Muurkluizen

Muurkluizen

Bent u op zoek naar een muurkluis? Dan bent u bij Locker.nl aan het juista adres. Door de inbouw in de muur zijn deze kluizen erg veilig te noemen. Een muurkluis wordt geleverd met sleutelslot of een elektronisch cijferslot. Bekijk hieronder de verschillende modellen muurkluizen die we u bieden.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Muurkluis kopen?

De muurkluizen van Locker zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt om ingemetseld te worden in muren. Bij Locker koopt u muurkluizen die perfect zijn om waardevolle spullen veilig en verborgen in op te bergen. Denk dan bijvoorbeeld aan de kluizen in de muur die verborgen zijn door een schilderij, zoals u ziet in films. Niet alleen waardevolle spullen kunt u hierin opbergen, maar ook belangrijke documenten. 

Een muurkluis biedt een perfecte bescherming tegen inbraak en ze zijn eenvoudig te verstoppen. Daarbij heeft Locker diverse formaten en varianten in het assortiment. Onze muurkluizen beschikken over een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels) met of zonder 3-punts cijferslot. Of kies een elektronisch cijferslot met een noodsleutel slot. Bekijk hierboven de verschillende muurkluizen die u bij Locker.nl kunt kopen.

Muurkluizen voor het opbergen en verbergen van waardevolle spullen

De classificatie van onze muurkluizen zijn (inbraakwerendheid) EN 14 450 Security level 2, waarbij u een waardeberging heeft van contant: € 5000 kostbaarheden € 9000,-. Wilt u hogere waardevolle eigendommen en documenten opbergen? Kies dan voor een DRS VC muurkluis. Deze zware inbouwmuurkluis heeft een 10mm dikke frontplaat, waardoor de kluis een hoge mate van bescherming biedt. Geschikt voor een waardeberging van contant: € 10.000 kostbaarheden €20.000 en een classificatie (brandwerendheid) van DIN 4102; het biedt een eerste bescherming bij brand. Tevens een inbraakwerendheid van EN 1143-1 klasse 1.

Liever een andere kluis dan een muurkluis? Bijvoorbeeld een vloerkluis, documentenkluis, eurosafe kluizen, kassa- en afstortkluizen of misschien wel een sleutelkluis of wapenkluis? Ook geen probleem, neem eens een kijkje in ons ruim assortiment kluizen en kies de kluis die het beste past bij uw wensen en waardevolle spullen die veilig opgeborgen moeten worden.

Mocht u nog vragen hebben en/of zijn er onduidelijkheden, wij helpen u graag! Neem contact met ons op via onze contactpagina. Tevens is het mogelijk om een kijkje te komen nemen.