Mini lockers

Mini lockers

De mini lockers zijn uitstekend geschikt voor het opbergen van uw kleine persoonlijke eigendommen, zoals uw telefoon, portemonnee en andere kleinere spullen. U ziet bijvoorbeeld dat deze mini kluisjes veel gebruikt worden bij escape rooms, waar u tijdelijk uw telefoon en horloge niet bij zich mag dragen.

Ze zijn verkrijgbaar in een budget uitvoering van 0.6mm staal of een inbraakwerende variant van 2.5mm staal.

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Voorraadproduct*
  2. Voorraadproduct*
  3. Voorraadproduct*
  4. € 1 - € 2

Het gebruik van mini lockers

Mini lockers zijn uitermate geschikt voor het opbergen van kleine persoonlijke spullen. Waar in de grotere metalen lockers spullen, zoals sleutels, een telefoon en andere kleine spullen zoek kunnen raken tussen andere spullen is dat bij een mini locker niet het geval. De mini lockers van Locker.nl worden gebruikt bij bijvoorbeeld escape rooms, in de kantine en op andere plekken waar kleine spullen tijdelijk opgeborgen moeten worden. 


Onze mini lockers worden volledig gelast en opgeleverd met een krasvaste poedercoating. De lockerkast is uitgevoerd met unieke cilindersloten met elk twee sleutels. Onze mini lockers komen in een 10, 20 of 30 vaks uitvoering. Ook hebben wij kantinelockers en GSM lockerkasten in ons assortiment. De kantinelocker biedt niet alleen plek voor kleine spullen, maar ook voor bijvoorbeeld een lunchpakket. Ook deze metalen lockers zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar.