Privekluizen

Privekluizen

Ook voor een privékluis bent u bij Locker.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment met privékluizen bieden wij veel verschillende modellen aan. Doordat de privékluizen een compacte bouwwijze hebben, zijn ze veilig en ideaal voor het opbergen van contant geld, sieraden, belangrijke documenten of andere persoonlijke eigendommen. De privékluis wordt geleverd met een sleutelslot of een elektronisch codeslot. Bekijk hieronder ons assortiment privékluizen.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste kluis voor thuis kiezen

Welke kluis voor thuis het beste bij u past is afhankelijk van wat voor kostbaarheden u in de privékluis wilt opbergen. Deze keuze bepaalt ook hoe inbraakwerend de kluis moet zijn. Hoe hoger de waarde van uw op te bergen spullen, hoe sterker de privékluis dient te zijn. Dit wordt aangegeven met de indicatie waardeberging, ook wel de verzekerde waarde. Daarnaast is het belangrijk om uw kluis voor thuis te verankeren in de muur of vloer. Zeker bij kleinere privékluizen is het gemakkelijk om deze als geheel mee te nemen.

Naast de keuze in zwaarte en grote van de privékluis hebben wij kluizen met verschillende sloten in ons assortiment. Bij Locker.nl hebben wij kluizen voor thuis met een dubbelbaard sleutelslot, een biometrisch vingerprintslot, een elektronisch cijferslot of een combinatie van deze typen sloten.