Houten lockerkasten

Houten lockerkasten

Een houten lockerkast is uitermate geschikt voor kantoorruimtes, sportscholen of openbare ruimtes. Door de rustige uitstraling en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende lockerkast van hout te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen van houten lockerkasten. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Producten 1-21 van 24

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Houten lockerkasten kopen?

Bent u op zoek naar lockerkasten van hout? Als mooie, veilige opbergruimte voor op uw kantoor of voor kleedruimtes in uw sportschool? Of koop houten lockerkasten voor in een openbare ruimte, zoals een museum of ziekenhuis. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Houten lockerkast in verschillende modellen

Stel gemakkelijk zelf uw houten lockerkast samen. Maak een keuze uit verschillende formaten,  kleuren deuren, aantal vakken en diverse sloten. De houten lockerkasten passen mooi in ieder interieur. Voeg aan uw houten lockerkast eventueel extra opties toe, zoals nummerplaatjes

Bekijk ook Trespa lockers, deze houten lockerkasten zijn geschikt voor vochtige ruimtes, zoals kleedruimtes in zwembaden.

Maatwerk lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Afwijkende kleuren, een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de houten lockerkasten? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.