Lockerkast groen

Lockerkast groen

Bent u op zoek naar een groene lockerkast of garderobekast? Dan bent u bij Locker.nl aan het juiste adres. U vindt hier diverse formaten lockerkasten, leverbaar in het groen. Een lockerkast is uitermate geschikt voor kantoorruimtes, sportscholen of openbare ruimtes. Door de verschillende materialen en diverse formaten is er voor iedere ruimte een passende groene locker te vinden. Hieronder vindt u de verschillende modellen. Heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Producten 1-21 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Groene lockers kopen?

Bent u op zoek naar groene lockerkasten? Als mooie, veilige opbergruimte voor op uw kantoor of voor kleedruimtes in uw sportschool? Of koop groene lockers voor in een openbare ruimte, zoals een museum of ziekenhuis. Voor iedere toepassing hebben wij een mooie oplossing. 

Groene lockerkast in verschillende modellen

Maak een keuze uit verschillende formaten, materialen, aantal vakken en diverse sloten. Voeg aan uw groene locker eventueel extra opties toe, zoals een lockerslot of nummerplaatjes

Bekijk ook andere kleuren lockerkasten:

Maatwerk lockers voor uw bedrijf

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Een groot project of een speciaal opbergsysteem in combinatie met de groene lockers? Geen probleem! We helpen u graag persoonlijk verder. Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken wij met u mee en bespreken de mogelijkheden passend bij uw wensen.