Cicogna wapenkluizen

€ 6.995,00
€ 6.995,00
excl. BTW
€ 8.463,95 incl. BTW
Levertijd: 35-40 werkdagen
Specificaties
Gewicht in kg 270.000000
Omschrijving

Cicogna wapenkluizen

De Cicogna wapen- en vitrinekasten mogen absoluut uniek genoemd worden. De kluizen zijn voorzien van een speciaal geconstrueerde deur met glas waardoor wapens en uitgestalde kostbaarheden veilig maar toch zichtbaar kunnen worden opgeborgen.


Dankzij de verschillende uitvoeringen zijn de kluizen in zeer veel situaties toe te passen. Hierbij kan worden gedacht aan zowel privé en zakelijke toepassingen zoals detailhandel, expositiecentra, musea en openbare ruimtes. De hoge mate van inbraakwerendheid biedt bijpassende zekerheid.

Standaard zijn alle series uitgerust met een dubbelbaard sleutelslot. Optioneel kan ook een elektronisch cijferslot met noodsleutel worden geplaatst (Witkopp Primor 3010 + noodsleutel). Een afsluitbaar binnenvak kan optioneel worden geleverd.

De kleuren

De Cicogna kluizen zijn leverbaar in verschillende kleuren en designs. Naast zwart en wit kunnen de kluizen worden uitgevoerd in 5 verschillende houtmotieven of camouflage. Ook behoort een volledig houten afwerking tot de mogelijkheden. De binnenbekleding van de wanden is leverbaar in 4 verschillende kleuren. LED verlichting aan d e binnenzijde behoort tot de optionele mogelijkheden.

Inbraakwerend volgens:
EN 1143-1 Klasse 0

Indicatie waardeberging:
Contant € 7.000 Kostbaarheden € 14.000