Muntslot €1

€ 20,00
€ 20,00
excl. BTW
€ 24,20 incl. BTW
Levertijd: 3-5 werkdagen
Specificaties
Gewicht in kg 1.000000
Omschrijving

Muntslot €1

Dit universele muntslot is te monteren op alle lockers uit ons assortiment. Dit pandmuntslot kan ook dienen als vervangend slot voor bijvoorbeeld lockers die nu zijn voorzien van cilindersloten, valgrendelsloten of cijfersloten. Dit kan echter alleen als het huidige slotgat in de deur het standaard formaat heeft (c.a 19mm), dus van alle lockers uit ons assortiment. Dit slot wordt in tegenstelling tot andere muntsloten aan de voorkant gemonteerd, in plaats van aan de achterzijde. Hierdoor hoeft er geen brug in de deur te worden gelast en kunnen de lockers met deze sloten snel geleverd worden.

De gebruiker van de locker dient een muntstuk van 1 euro in het slot te doen, alvorens de locker op slot kan worden gedraaid. Bij terugkomst zal het muntstuk weer terug worden gegeven aan de gebruiker, nadat de sleutel is omgedraaid (het muntstuk zal automatisch naar boven worden geschoven).

Wordt geleverd met de geel gearceerde sluitslippen, welke voor onze Basic, multicolor en premium lockers geschikt zijn. Andere maten zijn op bestelling leverbaar.

 

Beste hier uw moedersleutel mee om het slot te kunnen resetten!